maandag 9 oktober 2006

Tapijt

Afgelopen zaterdag zijn we gaan kijken voor tapijt voor onze nieuwe woning. Achteraf bezien ging dat in sneltreinvaart. Toen wij in 2002 namelijk voor behang gingen kijken voor onze, toentertijd, nieuwe woning in Almere, hebben wij twee volle zaterdagen in een behangzaak in Almere Buiten doorgebracht voordat wij vonden wat we zochten. Geri heeft namelijk altijd in haar hoofd hoe zij het wil hebben. En als zij dan zegt "geel", dan blijkt dat je 100.000 verschillende soorten geel hebt. Alleen zoeken gaat dan dus niet, je moet dat samen doen.

Dit keer wilde Geri "bruin" als tapijt. Maar niet helemaal bruin, nee, een klein beetje anders. Ik was dan ook zeer blij toen we na (slechts) 15 minuten al de map te pakken hadden met exact de kleur die Geri zoekt. Schijnbaar is die kleur heel goed te combineren met allerlei andere kleuren, dus was ik ook een beetje meer gerust.

Uiteraard zijn we voor prijsvergelijk nog even naar 2 andere zaken geweest en het prijsverschil was absoluut absurd! +/- EUR 600 tussen de hoogste en de laagste offerte! Uiteindelijk gaan we niet met de goedkoopste, maar hopelijk wel met de beste in zee. Afwachten dus...

Geen opmerkingen: