donderdag 26 oktober 2006

Eén

Morgen is de dag! Morgen krijgen we eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis. Op 16 juni meldde ik hier dat we een huis gekocht hadden. Na veel vijven en zessen was het eindelijk raak. We hadden in de rebound toch het huis weten te bemachtigen aan het Vierkant 8 in Heiloo. Inmiddels zijn we ruim 4 maanden verder en komt dan eindelijk de overdracht in beeld.

Als je het zo zegt, "4 maanden", lijkt het lang, maar het ging eigenlijk heel erg snel voorbij. We moesten het huis in Almere al op 17 juli verlaten en sindsdien wonen we dus alweer in Heiloo. De eerste weken was het heel erg wennen om weer bij die Papa en die Mama in huis te wonen. Maar na onze beider vakanties ging het eigenlijk steeds beter. Maar zo langzamerhand heb ik heimwee naar onze bank en mijn muziekcollectie...

Voordat de verhuizers komen moet er echter nog wel wat gedaan worden. Het behang moet van de muren van de 2 slaapkamers boven, er zijn een paar muren die geverfd moeten worden, de vloerbedekking moet eruit van de trappen en van de slaapkamers. Dat is het voorlopig, maar je weet maar nooit wat je tegenkomt in een huis uit 1968.

Maar eerst...morgen de overdracht! Laterrrrrrrrrrrr...!

Geen opmerkingen: