vrijdag 5 september 2008

Wat hebbie daahaan?!?! (slot)

Het appartement in Cerreto Guidi, Le Veneri, is een zgn. agriturismo, een soort kamperen bij de boer maar dan luxer. Het is gelegen op een stuk land met adembenemende vergezichten, boven de wijngaard en de olijfbomen. Het heeft een zwembad van 9 x 3m en dat was vooral een verademing toen het serieus heet begon te worden, meer dan 35˚ op donderdag. De kamer had ook airco, maar die was beschikbaar tegen bijbetaling. Uiteindelijk was het de laatste 3 dagen zo warm dat we dat toch maar gedaan hebben; konden we tenminste weer slapen!
Dagtochtjes hebben we gemaakt naar Vinci (erg leuk), Florence (al geweest, maar blijft leuk), Lucca (wat een mooie stad, een plaatje!) en Siena (ook al geweest, maar nog steeds erg leuk). We zijn ook nog een paar dagen in ons appartement gebleven en hebben heerlijk liggen lezen en zonnen bij het zwembad. Het was heerlijk!
De foto van vandaag heeft Geri op 2,5km van Le Veneri gemaakt, is het geen plaatje?

Jammer genoeg was het op zaterdag alweer over en reden we in één ruk door naar huis via Oostenrijk. Vanaf Garmisch was het stil op de autobahn en konden we lekker doorrijden. Om 2 uur 's nachts waren we weer thuis. En vanaf gisteren begon de realiteit van werken weer. Pfoeh! Ik ben nu alweer aan vakantie toe!

Geen opmerkingen: