maandag 24 september 2007

Bart

Binnenkort gaat vriend Bart trouwen. Om dat heuglijke feit te vieren heb ik hem zaterdag "ontvoerd" voor een weekendje terug naar de kust.
Allereerst zijn we naar het Museum voor Beeld & Geluid geweest in Hilversum. Wat een verschrikkelijk leuk museum, zeg! Je kan daar zien en horen hoe tv, radio en film gemaakt wordt, je kan zelf een stukje spelen in een aflevering van GTST, je kan zelf een radioprogramma maken (ook al crashte dat onderdeel 2 keer - Windhoos!), maar het allerleukste was dat je allerlei tv- en radioprogramma's terug kon kijken en luisteren. Willem Ruis, De Schreeuw van De Leeuw, Sonja, de Ted Show, Spel Zonder Grenzen, De Dik Voormekaar Show, Van Oekels Discohoek, De Lachende Scheerkwast, etc, etc, alles is terug te vinden in dit ongelooflijk grote gebouw. Als je van radio en tv houdt is dat een geweldige dagbestemming.
's Avonds hebben we bij ons thuis Smile van Brian Wilson en wat stukken Live Aid gekeken, een fles wijn soldaat gemaakt en lekker zitten ouwehoeren. Zondags heb ik Bart weer thuis gebracht. Hij kreeg een ballon en een zakje snoep mee.
Het was uitermate gezellig, voor herhaling vatbaar.

Geen opmerkingen: