zaterdag 22 september 2007

14

Soms kan je wel eens een idee hebben. Een idee waar andere mensen niet direct op zitten te wachten, maar waar je van weet dat het een goed idee is.
Zoiets overkwam me ook met de 14e cd van Remsporen waar we gisteravond de presentatie van hadden bij de Griek, Nikos Spermos, in Alkmaar. Wij, Eric en ik, waren het al helemaal eens over de titel van het nieuwe album. De foto's waren al gevonden, de tekst voor het binnenwerk was klaar, de cd's waren brandklaar. En toen gebeurde het! Ik had de eerste cd klaar, zette er met een viltstift "14" op en dacht "dat moet de titel zijn van dit album". Want waar denk jij aan als je "14" hoort? Juist, aan Johan Cruijff!
Snel met Eric gebeld. Gelukkig, die was het met me eens. Nu is alles wat we eerder bedacht hadden de ijskast ingegaan voor het volgende pop-album in de serie Remsporen. Wat dat thema is? Afwachten maar.
Uiteraard was het weer een gezellige avond. Dat is eigenlijk waar ons hele Remsporen-clubje om draait, twee keer per jaar gezellig met z'n vieren bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Op naar nummer 15!

Geen opmerkingen: