woensdag 9 augustus 2006

Nieuws

Even wat (roddel-)nieuws met je doornemen.

James Blunt woont liever op Ibiza dan in Engeland. Prima, maar waarom vertrekt die jongen niet naar de maan? Ja, ik hoor wat dat betreft ook bij de Britse bevolking uit dit bericht.

Opmerkelijk verhaal! Nu ik werk bij een verzekeraar begrijp ik nog minder dan voorheen van verzekeringen, maar wat ik uit eigen ervaring weet is dat je een verzekering afsluit omdat je de financiële gevolgen van een verlies wilt vermijden. Dat geldt dan bijvoorbeeld als je in het verkeer rijdt; je verzekert je omdat er altijd anderen zijn die niet kunnen rijden. Of je verzekert je inboedel omdat een ander er in kan breken en je spulletjes dan meeneemt. Maar je oren verzekeren? Je bent er toch zelf bij als je die koptelefoon opzet? Of als je in een club staat en je staat zonder oorbescherming voor een 50.000 watt speaker? Moest die jongen nou eerst een verzekeringsmaatschappij spreken voordat hij erachter kwam dat luid afgespeeld geluid slecht is voor je oren? Of wordt hij gesponsord door Delta Lloyd?

En dan hebben we nog dit verhaal. Het begint nu toch echt een soap te worden. Zelfs Geri, als anti-fan van Macca, begint nu medelijden met Paulie te krijgen. Ach, Paul, je moet maar zo denken: je bent nooit te oud om te leren. En in dit geval was de les:
Mooie meiden die 25 jaar jonger zijn dan jij zijn meestal meer verliefd op je bankrekening dan op je persoon.
Jammer hè, dat de sixties over zijn?!?

Geen opmerkingen: