maandag 7 augustus 2006

Circus

Afgelopen vrijdag zijn Geri en ik naar het circus in Heiloo geweest, Circus Belly Wien. De avond begon om 19.30 uur met de tijgers, mooie dieren zijn dat toch. Verder waren er een trapeze-act, paarden, kamelen, honden en katten. Vooral de katten vonden wij heel knap, omdat wij al heel veel moeite hebben om 1 poes onder controle te houden!

De voorlaatste act was er een met een paard, waarbij mensen uit het publiek gevraagd werden om mee te doen. Als je een ronde lang op de rug van het paard kon blijven staan kreeg je € 100. Uiteraard lukte dat geen mens, maar met de leeflijn om je middel kon je toch nog mooi door de tent heen zwieren als een volleerde Superman.

Het sluitstuk van de avond was een fakir/vuurspuwer die de tent verwarmde. Moet je toch goed kunnen spugen, als vuurspuwer zijnde. Het leek wel alsof er gas op een boorplatform werd afgefakkeld!

Al met al vonden we het erg leuk. Heel afwisselend en de tijd gaat toch nog vrij snel als je daar zit. Om 22.10 uur liepen we pas weer op straat. Een aanrader.

's Zaterdags belandden we bij de Gay Parade in Amsterdam. Eigenlijk was dat ook een soort circus...

Geen opmerkingen: