maandag 24 juli 2006

Trouwdag

Afgelopen zaterdag was onze trouwdag. Alweer twee jaar, de tijd vliegt als je plezier hebt!

Maar goed, één van de leuke dingen aan trouwen is dat je een dag hebt waarop je sowieso iets leuks kunt gaan doen met z'n tweeën. Uiteraard kun je dat ook op andere dagen doen, maar op de één of andere manier komt het er dan niet zo van. Zaterdag zijn we 's morgens naar Muiden gereden alwaar wij een boottochtje naar Pampus hebben gemaakt. Was leuk met een gids vol met verhalen over het eiland.

's Middags hebben we geluncht bij Ome Ko op de sluis in Muiden, de uitsmijters waren uitstekend. Bovendien zit er een ijsboer naast de kroeg van Ome Ko en die bleek heerlijk ijs te hebben, een aanrader dus.
Voor de middag leek het mij wel leuk om te gaan midget golfen, maar helaas, het regende zo hard dat dat geen haalbare kaart bleek. Dus na twee tuincentra (waarbij ik de perfecte tuinstoel gevonden had!) besloten we om even naar de Ikea in Zuidoost te rijden. Daar was het zowaar niet druk en konden we uitgebreid de keukens en de stoelen bekijken.

's Avonds hebben we gegeten bij restaurant Amstelfort in Uithoorn. Terwijl Uithoorn 1 van de meest treurige rivierstadjes op aarde bleek te zijn was het eten in één woord: heerlijk! En dat terwijl het restaurant een Engelse chef heeft. Maar hij moet de boeken van mijn held Gordon Ramsay goed gelezen hebben, want alles van Gordon werd hier toegepast.

En daarmee kwamen we aan het eind van een hele leuke dag. Op naar volgend jaar!

Geen opmerkingen: