donderdag 15 november 2007

Watjes

Het gehalte aan BN'ers begint weer af te nemen in Amsterdam. Misschien zijn ze allemaal geschrokken van de kou en spoorslags richting hun buitenhuisje vertrokken, maar feit is wel dat ik er in de afgelopen week maar twee ben tegen gekomen: good old Geert Mak en Leo Blokhuis. En ik kwam mijn Duitse lerares van de cursus afgelopen zomer, Katja Sund, tegen op het station. Maar goed, zij telt natuurlijk niet als BN'er.
Nee, het lijkt wel of toute Bekend Nederland de deur niet meer uit gaat op het moment dat het kwik beneden de 12˚ zakt. Watjes! Nee, dan wij bij VW.
Al enige tijd hebben we problemen met de verwarming. Dit begon allemaal vorige week toen onze schilder op de derde verdieping iets te enthousiast een plankje voor een radiator wilde boren en met een luide "psst" door de radiator boorde. Het gevolg was een lekke radiator en waterschade bij de buren van twee hoog. Maar dat was nog niet alles. Doordat al het water uit het systeem was gelopen deed de kachel het dus ook niet meer. Sindsdien zitten we afwisselend met jassen aan, ijsmutsen op en in ons t-shirt op het moment dat de kachel plots weer aanslaat.
Ach, ik wilde zelf een afwisselende baan.

Geen opmerkingen: