donderdag 30 maart 2006

Slechte albumhoezen

Eergisteren wijdde ik een paar woorden aan slechte hoezen en het is ongelooflijk, maar er zijn nog veel meer sites die gewijd zijn aan mensen met een slechte smaak. De leukste tot nu toe vond ik deze site (met dank aan Eric R).

Daar vond ik ook deze foto's. Het schokkende van de Postman hoes is niet zo zeer de enorme lelijkheid van de Postman zelf, maar meer dat dit een best of-album is. Er zijn dus meerdere albums uitgebracht van deze man!

Christelijke hoezen zijn ook altijd een goede bron voor vermaak en lelijkheid. Zo ook de Cooper Family. Het commentaar in het Engels bij deze foto was dat Dustin Hoffman opnieuw als Tootsie is gefotografeerd. Wat ik heel erg vind is dat het meisje op de foto dezelfde afschuwelijke kapper heeft als haar moeder en dat ze ook nog eens dezelfde vreselijke jurk aan heeft getrokken! Briljant.

Stel je nou voor dat je Jezus bent en je komt terug op aarde en je wordt daarbij verwelkomd door de Amazon Twins. Dan galloppeer je toch in gestrekte draf weer terug naar de hemel?

Geen opmerkingen: