dinsdag 8 april 2008

België

Afgelopen zondag hebben Geri en ik gekeken of er niet een mogelijkheid zou zijn om van de zomer goedkoop op vakantie te gaan. En dan buiten de treurnis van een all-in vakantie in Turkije om. Maar wel zand, zee en zon. Dan kom je, zo bleek al snel, uit op een nog groter tranendal: Spanje, Lloret de Mar.
Begrijp me goed, ik heb niets tegen beide landen, maar wel tegen het slag Nederlander dat daar naar toe op vakantie gaat. Het type 'Ruige Sjonnie', die behangen met tatoos, zuipend van vroeg tot laat en lekker veel lawaai makend door je vakantie heen trekt, een spoor van ergernis achter zich aantrekkend.
Misschien vraag je je af waarom deze DINKy op een goedkope vakantie moet, nou, Geri heeft per 1 mei haar baan opgezegd. Dus vanaf die dag moeten we het op 1 salaris redden. Dat kan, maar dan wordt het wel een beetje krapper allemaal. En het eerste waar wij dan op gaan bezuinigen is op een vakantie.
Vandaag heb ik nog getwijfeld over België. Het onvolprezen Knokke! Naar Restaurant Caroline, met die geweldige gerechten, waarna we ons na een heerlijke dag in een zacht bed laten ploffen.
Maar eens kijken of we daar voor weinig wat kunnen vinden.

Geen opmerkingen: