maandag 17 april 2006

Weer terug

De paasdagen hebben we doorgebracht in het altijd prachtige Knokke-Heist in Vlaanderen. Zoals Raymond van het Groenewoud ooit al eens zong, Vlaanderen boven! Oranje-Nassau heeft een huisje in Knokke en omdat ik per 1 mei ergens anders ga werken waren de paasdagen een uitgelezen kans om (voor het laatst?) te genieten van al het goede dat de Vlaamse kuststreek te bieden heeft.

Een bezoek aan België is altijd een culinair genot. Het is werkelijk waar: in België eet je in menig café beter dan in een 3-sterren restaurant in Nederland. Gisteravond hadden we daar weer een perfect voorbeeld van. We gingen eten bij Restaurant Caroline in Heist, een restaurant dat weggestopt zit in een steegje en waar we al een paar jaar achteloos aan voorbij gingen. Een collega gaf als advies mee dat we daar eens moesten gaan eten. Niet overdreven, het was zalig! Perfect vispannetje, heerlijk lam, briljant!

Verder hebben we heerlijke biertjes gedronken, veel gewandeld, geshopt in Oostende, nat geregend, gezond, terrasjes gepakt, gebowld en lekker lang geslapen. We kunnen er weer tegen!

Geen opmerkingen: