woensdag 21 juli 2010

The start

Ach, ik ben maar weer eens begonnen. Na mijn dramatische afscheid van dit blog gebeurden er toch gewoon te veel dingen om je typevingers bij stil te kunnen houden.

Neem nou dat ontslag van Cornald Maas als commentator bij het Eurovisie Songfestival. Buiten dat ik iedereen begin vorig jaar al waarschuwde om niet je hele hebben en houden op Twitter te zetten, begint de TROS zo langzamerhand op een fascistische instelling te lijken. Ben je het niet eens met de beleidsvisie, dan moet je direct tegen de muur (of gewoon van zender). Onzin? Niet helemaal. Eerder overkwam het namelijk Raoul Heertje en de rest van Dit Was Het Nieuws. Raoul had het vorig jaar een keer over alle onzin rondom "Jan & Yolanthe" en hup! Zijn programma is meteen van de buis gegooid. Tja, dan moet je ook maar niks vervelends zeggen bij een omroep die haar hoofdkantoor beter naar Volendam kan verplaatsen.

En wat had Cornald nou ook alweer getwitterd? Grappige exportprodukten heeft nederland: sieneke, joran vd sloot, de pvv. Dat is toch gewoon waar?

Geen opmerkingen: