vrijdag 15 december 2006

Inspreken

Gisteravond kwam Marcel Bak de jingles inspreken voor de vanaf 1 januari uit te zenden Tracks bij Radio 80. Tenminste, eerst even eten, bijpraten, afwassen...de helft van de avond was om voor we begonnen! Maar toen we ook eenmaal begonnen waren we niet meer te houden. Tekstjes bedenken, ouwehoeren, Marcel inspreken en ik hem produceren.

Maar het echte werk komt nog. Nu moet ik van al die kleine stukjes tekst de beste fragmenten selecteren, muziekjes eronder plakken, effecten zoeken, etc. Dat lijkt niet zo heel veel werk, maar je moet niet gek opkijken als je voor één stukje van 10 seconden zomaar 4 uur bezig bent voordat je iets leuks in handen hebt. Het vervelende is alleen dat mijn computer nog steeds niet terug is van de reparateur en die computer heb ik wel nodig om de jingles te gaan produceren. Nou ja, het sal wel reg kom (Afrikaans gezegde).

Trouwens, Marcel blijkt de slogan van zijn weblog, "puur, betrokken en dichtbij", helemaal waar te maken: hij kwam langs (dichtbij dus), was erg betrokken (we hebben samen de nieuwe tekstjes bedacht) en ook puur (het ging vaak in 1 keer goed). Met andere woorden, het was erg gezellig.

Geen opmerkingen: