donderdag 23 november 2006

Tegenvaller


Afgelopen maandag kregen we nogal een forse tegenvaller voor onze kiezen: Geri's jaarcontract bij BNP Paribas wordt niet verlengd. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Nooit heeft BNP aan Geri laten weten dat ze niet tevreden waren over haar werkzaamheden. Dus gaat Geri ook ontspannen haar functioneringsgesprek in en alles gaat ook goed totdat vijf minuten voor het eind van het gesprek gezegd wordt dat ze haar contract toch maar niet vernieuwen in verband met een "reorganisatie". Sta je dan.

De bank gaat Geri wel helpen om ander werk te vinden en zelf heb ik meteen Vitae gebeld. Ook heb ik de Deutsche Bank en Reaal aangeschreven of ze misschien een baantje voor haar hebben. Want, zoals je misschien begrijpt, is de timing met het nieuwe huis uitermate ongelukkig. Hierbij wil ik dan ook een oproep doen. Als je een functie weet voor Geri, mail het ons dan op pvde bij xs4all. Daar kan je ook een aanvraag voor een cv doen.

Geri's expertise ligt op het gebied van banken, maar ze leert snel en is slim zat om een ander pad in te slaan. Dus als jij dit leest en denkt "goh, we zoeken hier al maanden mensen, maar kunnen niemand vinden", mail dan gerust even. Alvast bedankt!

Geen opmerkingen: