woensdag 15 november 2006

Chaos & Disorder in the Backyard


We zijn verhuisd! Nou ja, bijna dan. Poes moet nog over komen en dan zijn we in het geheel verhuisd.

Maandag stonden de verhuizers om exact 7 uur bij ons voor de deur. Het regende dat het goot toen de opper-verhuizer op de straat ging meten of hij de container kon lossen. Heel erg moeilijk kijken, meten, de (nieuwe) buren uit bed bellen om de auto te laten verplaatsen, nog een keer moeilijk kijken en dan de container lossen....met de opening aan de verkeerde kant! Wat een klucht!
Goed, container weer op de wagen, vrachtauto omdraaien, container van de wagen, tijd voor koffie. Inmiddels was het 7:45 uur.

Het lossen ging heel snel. Om 13:00 uur konden we de vrachtwagen met de verhuizers weer uitzwaaien. Maar toen hadden we wel een huis vol met dozen staan, alsof er een bom was ontploft! 115 dozen van de verhuizer + nog een doos of 20 van onszelf. We zijn eerst maar begonnen in de woonkamer, stereo en de tv aansluiten, kopjes in de kasten, enz, enz. Langzaam maar zeker komt er wel schot in de zaak, hoor. Kamer voor kamer moet je afwerken en dan komt het allemaal vanzelf goed. Zo heb ik gisteren gezorgd dat we vandaag weer in onze kledingkast konden door alle dozen met lp's die voor de kast geparkeerd stonden weg te werken. Je merkt, eerst de belangrijke dingen: de stereo, de tv, de lp's en daarna de rest. Jammer genoeg heeft die oelewapper van een verhuizer de cd's niet op volgorde in de doos gedaan (ben je bezig met de C, loopt de S er ineens doorheen!), dus het duurt nog even voordat dat is ingeruimd. Maar voor 30 december is alles wel op orde, hoor.

Geen opmerkingen: