woensdag 22 september 2010

Bueno!

Jaja, daar zijn we weer! De rust begint langzaam een beetje terug te keren. Nou ja, dat wil zeggen, de rust niet echt gezien het weinige aantal uren slaap, maar het ritme komt langzaam weer terug. Het vorige stukje op dit log was meer dan een maand geleden, hoog tijd om weer eens een nuttige bijdrage te leveren aan jouw doelbewust niets doen op kantoor!

Er is weer genoeg gebeurd in de wereld om over te schrijven. Zo heb je nog mijn stukje tegoed over Zomergast Paul Verhoeven en dan is er de verandering van de KinderBueno reclame.
In maart schreef ik namelijk over de vorige reclame van KB en de vreselijk vervelende kwallestein die daarin voorkwam. Die etterbuil heeft nu het veld moeten ruimen voor een nieuwe KB'er, een nieuw station en een nieuw verhaallijntje. Waar het voorheen de sporter was die haar laatste KB naar de mond van kwallebak zag verhuizen, is de plek van de kwallebak nu ingenomen door Mark Tuitert. Jazeker! Deze sympathieke schaatser heeft zich laten strikken door de commercie! Het verhaal(tje) is nu als volgt.
Mark Tuitert loopt op het station naar een snoepautomaat om een KB te halen, maar een meisje is hem net voor en haalt die reep voor zijn neus weg. Dan herkent ze Mark. Al soppend en kwijlend zegt ze dat ze met hem op de foto wil in ruil voor een KB. Hij doet dat, natuurlijk, zo aardig als hij is. Waarna zij dan alsnog die KB niet af wil geven. Dan denk je nog "zijn we nou van de etterbuil verlost, maar zitten we nu met een giga k#twijf opgezadeld?", maar dat is allemaal overbodig want ze plaagde Mark slechts een beetje en geeft hem dan toch de helft van haar reep.

Wat zijn dat nou voor mensen bij KB? Kunnen ze echt alleen maar reclame maken die hoog op de irritatiegraad zit? Die bovendien alweer op een station de plaats van handeling heeft? En dan weer een sporter in de hoofdrol? Verzin eens wat nieuws!

Geen opmerkingen: