zondag 26 februari 2017

Karneval First!

Een sfeerimpressie van de optocht van het carnaval in Braunschweig van vandaag.















zaterdag 25 februari 2017

Heintje

Nou, daar gaan we dan maar weer. De laatste entry op dit blog dateert van ruim 6 jaar geleden. Wat is er in de tussentijd gebeurd? Ach, niet zo heel veel. Als je de verhuizing naar een ander land niet meerekent, tenminste. Zo ongeveer in de tijd dat ik stopte met het bijwerken van dit blog, heb ik een balletje op mijn werk opgegooid of ik niet bij de moeder in Duitsland zou kunnen werken. Na heel veel 5-en en 6-en kon dat en daarmee begon een bijzonder drukke tijd. Verhuizen is altijd ietwat stressvol, maar naar het buitenland is het echt geen pretje.

We wonen nu in Braunschweig, 2,5 uur vanaf Enschede, 2 uur vanaf Berlijn. Als ik heel eerlijk ben is dit niet de stad van m'n dromen, maar het werk is dat wel! Goed, er is wel de nodige sh#t over het bedrijf gekomen waar ik werk (er schijnt iets met de dieselmotoren te zijn), maar het werk blijft uitdagend en interessant.

Over dat werk kan, mag en wil ik niets schrijven en dus doe ik het ook niet. Waar kan ik het dan wel over hebben? Over wonen in Duitsland bijvoorbeeld, of de verschillen in de landen en culturen, over de radio hier, over nieuwe projecten, interesses, vinylplaten, muziek en film.

Hoe vaak is er een update te verwachten? Geen idee. Vooral niet te vaak, maar je hoeft ook weer niet 6 jaar te wachten :-)