zaterdag 30 mei 2009

The End


Na meer dan 3 jaar ga ik een eind maken aan dit log. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar ik heb het nog een tijdje kunnen rekken. De reden om ermee te stoppen is niet omdat ik geen verhalen meer heb, maar wel dat ik vind dat ik in herhaling begin te vallen. Hoe vaak kan ik nog over de songteksten van Bløf schrijven, om maar iets te noemen. Maar er is ook een privacy verhaal dat hangt aan het hebben van een log.

In november heb ik gesolliciteerd bij Radio 2, een baantje achter de schermen waar ik volgens mij geknipt voor was. Toevallig schreef ik in de week vóórdat ik überhaupt hoorde over deze openstaande functie een uiterst kritisch stukje over Radio 2 op dit log. En heel toevallig werd er in het programma waar ik bij solliciteerde de week nadat ik de sollicitatie instuurde een heel leuk "nieuw" item gepresenteerd: welke b-kant hoort er bij deze Queen-hit? Bovendien kon ik aan de bezoekers op mijn log zien dat er vanuit Hilversum was gekeken naar mijn log en de site van Tracks.
Heel netjes ontving ik een afzegbriefje van de secretaresse van dienst, gericht aan ene meneer De Vries. Erg professioneel!

Kijk, dat je ergens niet aangenomen wordt is prima, maar op het moment dat je mijn items wel goed genoeg vindt, waarom ben ik dan niet eens goed genoeg om op gesprek te komen? Omdat ik kritische geluiden plaats op een weblog? Tjonge jonge...
Zal je zeggen "dat is het risico van het vak als blogger", maar ik begin er steeds meer achter te komen dat het plaatsen van privé informatie op internet niet echt handig is.
Dus als je vanaf nu wilt weten hoe het met me gaat, moet je me maar mailen!
De mazzel!

donderdag 7 mei 2009

Hoe weet je dat...


Een man deze tafel te koop heeft gezet? Goed kijken.

Het lijkt trouwens verdacht veel op deze. Zou het dezelfde aanbieder op E-Bay zijn?